The OTP book tag

май 18, 2016

От доста време не съм поствала нищо, особено по-тясно свързано с книги затова днес ще ви представя the OTB book tag. Не съм тагната от никой, но видях че се върти наоколо и реших да го направя. 

1. Непопулярна двойка, която харесваш?
* Това го мислех 20 минути ако не повече и просто не мога да го измисля.

2.Двойка, която не харесваше в началото, но сега харесваш?
* Пайпър и Аш от "Steel and stone" на Анет Мари (Обожавам ги!)

3.Двойка, която не харесваш? 
*Теа и Рис от  "Самодива". Целият този любовен триъгълник ми дойде малко в повече и лично не смятам, че книгата или романса е  толкова добър, колкото се води. 

4. Двойка, на която им е отнело твърде много време, за да се съберат?
* Трез и Серена от "Сенки" на Дж.Р. Уард. Тук имаме привличането и желанието, дори знанието, че са един за друг, но просто цялото им събиране се осъществява в 600 страници. И въпреки че, се събират толкова много време, първо че страниците не се усещат и второ, че са толкова сладки и толкова се радвам, че са заедно!

5. Двама души, които не са обвързани в книгата/поредицата, но ти страшно много искаш да ги видиш заедно?
* Аликс и Лука от "Wolf by wolf". Тук нещата са леко объркани и ако не сте я чели, прочетете я, защото е много интересна и една от любимите ми.

6. Любим броманс (приятелство)?
*Ганзи и Ронан от "Проклятието на гарвана" от Маги Стивотър. Въпреки че, съм чела само първата книга обожавам приятелството им колкото и странно да е на места.

7. Двойка, която не харесваш в книгата, но харесваш във филмовата адаптация?
*Тъй като просто нямам двойка, която не харесвам във книгата, но харесвам във филма ще променя малко въпроса: двойка, която харесваш в книгата, но харесваш още повече във филма/сериала?-  Това ще са Клер и Джейми от "Друговремеца" (преполових книгата- йей), много харесвам книгата и сериала, но в сякаш реално виждам и усещам химията между тях, как се разраства и става по- силна. Дакато за момента в книгата единственото нещо, което виждам и разбирам от нея е факта, че правят секс като зайци.(Не се оплаквам, секса е важен за една връзка!)

8. Любима хомосексуална двойка? 
 *Еми и Ава от "Everything leads to you". Това е една от най-сладките двойки, за които съм чела, а книгата е интересно и красиво написана. 

9. Популярна двойка, която не можеш да харесаш колкото и да се опитваш?
* Пийта и Катнис от "Игрите на глада". Знам, че много хора ги харесват, само че мен просто ме дразнят и ако продължа да се мъча да ги харесам, просто ще намразя и книгите и филма.

10. Любимата/ите ти двойка/ики на всички времена?
* Гуен и Гидеон от "Рубинено червено", Деймън и Кити от "Лукс", Софи и Арчър от "Хол",Аш и Пайпър от "Steel and Stone", Джюн и Дей от "Легендата", Дакота и Лука от "Vicious Feast" само за тези се сещам за момента, но със сигурност има и още.

You Might Also Like

0 коментара