Wattpad baes #1

август 16, 2016

Всяка година в един период от няколко месеца, ми се случва да искам да чета повече в wattpad, каквото и да е вместо дебела, публикувана книга. Тази година този период е сега и тъй като всеки божи път се чудя дали ще прочета нещо свястно в този прекрасен сайт, искам да ви дам
в този пост книги от wattpad, които са повече от свестни и ако по случайност се намерите там да не се чудите с кое клише да започнете първо. Също така всички са напълно завършени, което ако не друго си е доста голям плюс. Лично не си падам по сладникави, твърде клиширани романчета с хленчещи девойки търсещи принц на бял кон, тъй че ако търсите нещо такова в по долните заглавия няма да го намерите. 


Enjoy!

*Всички книги са на английски*

==>Twelve ways to spend one's christmas- Това е най-скорошното произведение, което прочетох и беше толкова хубаво, че искрено съжалявам за малкото глави.Въпреки че са само 12, книгата може да ви накара да искате още и още. Сладостта може да ви докара диабет, а тъгата да накара реки да се стичат от очите ви.
Three Seconds To Midnight

The Last of the Firedrakes [Watty Award Winner 2015]==>Three seconds to midnight /where Death answers questions of dead/- Това е една много кратка книжка, но с изключително много смисъл в себе си. Лично като започнах да я чета, изобщо не очаквах това, което получих и бях влюбена в книгата от самото начало.


==>The last of Firedrakes- Мисля, че това беше първата хубава книга, която прочетох в wattpad.Леко дълга е, но за сметка на това изключително добре написана. Това е една от тези книги тип "Стъкления трон" и а разлика от много от тях, тя е интересна и има някаква логика в това, което се прави/случва.



==>The roomate rulebook- Това е една леко сладникава и клиширана история, но доста забавна и сравнително добре написана.

Illegal My Ass

==> Illegal my ass-  Предполагам, че това би била типичната история от рода на "добро момиче се влюбва в лошо момче и те заживяват щастливо", с малката разлика, че момичето изобщо не е добро, а последното нещо, което иска момчето е да се влюби в нея.
She's Bad News


==>She's bad news- Това е една книга, която ще ви накара да чувствате сумати нещо едновременно. Ще искате да псувате от яд, но и да викате с плач. 

The Fight Club Academy - (Undiscovered Gems Award)==>The fight club academy- За разлика от долното екшънче, това е доста по- сериозно на някои места. Има доста силен език, както и насилие. Хубавото обаче е, че си струва времето, тъй като е написано добре, има интересен сюжет и развитие и героите не са еднотипни.


==>Nerd in desguise: Blood Bound
Nerd in Disguise: Blood Bound Тази и горната са ми лично любимите екшънчета. Книгата е оригинална, забавна, с готини герои и доста добре написана. Заслужава си четенето, а също така има и продължение.



==>Door room 210- Това е вероятно втората свястна книга, която съм чела в wattpad и честно казано бях очарована от нея. Има всичко от което се нуждае една романтична история, което включва най-вече доста клишета, малко романтика и много смях.















You Might Also Like

0 коментара